Terug naar Goed bezig

Nieuwe voorstelling: Mijn moeder is een MENS

"Weten jullie nog dat ik in Luxemburg last had van vlekken in mijn zicht en dat ik zo moe was. Ik ben naar de dokter geweest en die zegt dat mama ziek is. Mama heeft MS. Dat is een hele ingewikkelde ziekte. De Luxemburgse vlekken zullen steeds weer terug blijven komen. Het was dus geen zonnesteek. Ik vertel jullie nog wel hoe het precies zit. Ik wil alleen dat jullie weten dat ik mijn best ga doen om nog de beste moeder voor jullie te zijn, maar we zullen elkaar een beetje moeten helpen."

Een passage uit de nieuwe voorstelling Mijn moeder is een MENS van Eigen Werk Theaterteam. Sabrina NaberMacnack schrijft over Babs, die opgroeit met een moeder die lijdt aan MS. De ziekte van haar moeder heeft grote invloed op haar leven, Babs is al jong mantelzorger. Daarover gaat deze nieuwe productie. Het wordt een voorstelling zoals je die van Eigen Werk gewend bent: licht en muzikaal, maar over een ernstig onderwerp. Sabrina legt de komende maanden de laatste hand aan het script en wij gaan op zoek naar een maatschappelijke partner met wie we deze voorstelling samen verder kunnen ontwikkelen.

Rob Vriens is aangehaakt voor de regie, Flip Noorman gaat de muziek componeren en Ellen Klever tekent voor de kostuums en het decor. De voorstelling is vanaf juni 2025 te zien. We houden je op de hoogte!