Terug naar Goed bezig

We gaan samenwerken met STT Producties

Eigen Werk Theaterteam gaat samenwerken met STT Produkties, een impresariaat voor jeugdtheater en cultuureducatie met een breed aanbod en ruime ervaring. STT Produkties is in 1991 opgericht door Arie Hemmen en sinds 2018 staat Annemieke Zwierenga aan het roer. Annemieke was daarvoor theatermaker en artistiek leider van jeugdtheatergroep Opslag voor Cacao. 

De missie van STT Produkties is dat ieder kind met professioneel theater in aanraking komt. Zodat zoveel mogelijk jonge mensen de wereld rondreizen in een stoel, zich kunnen verwonderen, identificeren, achter het oor krabben, ten prooi vallen aan ontroering, of zich slap lachen. En dat past perfect bij de missie van Eigen Werk. STT gaat ons helpen bij het vinden van speelplekken in het theater en op scholen. LTTRS is de eerste voorstelling waarmee zij voor ons aan de slag gaan. 

Jolanda Seinen van Kracht van Beleving blijft bij Eigen Werk betrokken voor alle voorstellingen die worden gespeeld bij zorginstellingen, welzijnsorganisaties, overheden en patiëntenverenigingen.

Kijk hier voor meer informatie over STT.