Terug naar Het Theaterteam

Jolanda Seinen

PARTNERSHIPS EN BOEKINGEN

Ik initieer en coördineer samenwerking met onze maatschappelijke en culturele partners. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de verkoop en de boekingen van de voorstellingen. En ik ga zelf graag naar de voorstellingen van Eigen Werk Theaterteam want dat is altijd een feestje. Minstens zoveel geniet ik van de evaluaties met opdrachtgevers en reacties van toeschouwers. Mensen voelen zich echt tot in de tenen geraakt en geïnspireerd.  

Als je zelf overweegt om een voorstelling te organiseren, informeer ik je over de benodigde faciliteiten en voorwaarden. Verder adviseer ik je graag over de praktische organisatie, communicatie en maatwerkmogelijkheden.

Vanuit mijn bedrijf Kracht van Beleving heb ik veel ervaring met theater over maatschappelijke thema’s in theaters, maar óók in ziekenhuizen, scholen, ministeries, kerken, pretparken en vele andere locaties.

Wil je overleggen over samenwerking of een voorstelling van Eigen Werk Theaterteam boeken? Neem dan contact met mij op via 06 431 4760 of stuur een mail